• banner1-1
  • banner2-1
  • banner3
  • kualitas

    kualitas

    Kualitas munggaran! Kami salawasna hiji pikeun mantuan Anjeun evaluate bungkusan Anjeun.
    TAMBIH DEUI
  • Sertipikat

    Sertipikat

    Kilang kitu urang geus dipelak kana Premier ISO9001: 2008 produsén Certified sahiji kualitas High, produk Cost-jétu
    TAMBIH DEUI
  • pabrik

    pabrik

    produsén profésional ti Produk bungkusan fléksibel ampir 7 taun. pabrik urang aya di Songjiang Shanghai.
    TAMBIH DEUI
  • Tim Service geulis

    Tim Service geulis

    Tim jasa Young kalawan kanyaho profésional industri, euweuh halangan basa, respon gancang, sarta lumayan loba kasabaran.
    TAMBIH DEUI
  • 20171214094846056128767

ngabagéakeun ka

Company kami!

MT pak mangrupakeun produsén fléksibel Cina dumasar di Shanghai pikeun taun, sarta kami nawiskeun jasa pikeun sagala jinis tas bungkusan fléksibel. Kaasup ngaradeg pouch, samping gusseted pouch, datar pouch handap, pouch datar, spout pouch na pilem gulungan.

Urang ngarojong klien kalawan desain kemasan custom sorangan, urang nyadiakeun teu ngan produk kualitas luhur tapi ogé mibanda jasa nice, ngabantu jeung marengan klien kami tumuwuh.

MT pak geus gawé bareng klien sakuliah dunya, urang boga rentang lengkep pasar kaasup: kopi, teh, tatanén, bakery, inuman, kadaharan orok, kadaharan organik, daging, snack dahareun, pangan laut, kadaharan piaraan, miara pribadi, soups jeung saterusna.

Leuwih sababaraha taun katukang, MTPACK geus kahontal sasmita unprecedented. Kami senang mun dipelak kalawan leuwih usaha. Miharep anjeun bakal milih kami salaku supplier bungkusan Anjeun.

 

Témbongkeun Sadaya

Produk Artikel

Arrivals anyar

WhatsApp Online Chat !