inovasi

AKA Coffee wis customer kita kawitan sing mbutuhake nang printing tas, iki asil unprecedented kita wis ngrambah sak 7 taun kepungkur.

Yen sampeyan pengin print nang tas,

Yen sampeyan pengin pelanggan kanggo ndeleng logo nang tas,

Hubungi kita!

tas warung AKA

Kantong ngisor Flat karo zipper kanthong lan tutup
Size: 140x200x70mm
Material: Matt Rampung PET / AL / PE 130mic (5Mil)
Outside 3 werna, nang 2 werna
Quantity: 15,000 pcs
Produksi: 45 dina

IMG_1070 IMG_1072 IMG_1071 IMG_1073 IMG_1074


WhatsApp Online Chat !