• banner1-1
  • banner2-1
  • banner3
  • Quality

    Quality

    Quality pisanan! Kita tansah siji kanggo mbantu ngira-ngira packaging Panjenengan.
    MORE
  • certificate

    certificate

    Pabrik kita wis thukul dadi Premier ISO9001: 2008 Produsèn Certified saka High quality, produk Cost-Efektif
    MORE
  • Produsen

    Produsen

    Produsèn profesional saka Products Packaging Flexible saklawasé 7 taun. pabrik kita dumunung ing Songjiang Shanghai.
    MORE
  • Team Service Cantik

    Team Service Cantik

    tim layanan Young karo kawruh profesional industri, ora alangi basa, cepet nanggepi, lan cantik akeh sabar.
    MORE
  • 20171214094846056128767

Welcome kanggo

Company kita!

MT PACK iku sawijining perusahaan fleksibel China adhedhasar ing Shanghai kanggo taun, lan kita kurban layanan kanggo kabeh jinis tas packaging fleksibel. Kalebu ngadeg munggah kantong, sisih gusseted kantong, warata kantong ngisor, kantong warata, spout kantong lan film nggulung.

We ndhukung klien karo designs packaging adat dhewe, kita nyedhiyani ora mung produk kualitas nanging uga karo layanan becik, bantuan lan ngancani kita klien kanggo tuwuh.

MT PACK wis nggarap klien saindhenging donya, kita duwe sawetara lengkap pasar kalebu: warung, teh, tetanèn, bakery, omben-omben, bayi pangan, pangan organik, daging, cemilan pangan, pangan segara, pangan pet, care pribadi, soups lan ing.

Swara past sawetara taun, MTPACK wis ngrambah gelar unprecedented. We are seneng thukul karo liyane Enterprises. Mugi sampeyan bakal milih kita minangka supplier packaging Panjenengan.

 

View All

Products Bintang

Baru

WhatsApp Online Chat !